Contacteer elkaar via de site

Je kan via de website andere leden contacteren! Het formulier kan je terugvinden onder 'Administratie > Contactgegevens leden > Een ander lid contacteren'.

Met het nieuwe contactformulier kan je op een veilige manier andere leden een bericht sturen. Onderstaande FAQ geeft een antwoord op al je vragen hierover. 

 

Welke contactgegevens worden gebruikt in het formulier?

  • Iedereen heeft bij het inschrijven van zijn/haar kind alle contactgegevens opgegeven. Deze zitten in een database opgeslagen.

Hoe zijn mijn contactgegevens beveiligd tegen onbekenden?

  1. Pas nadat je bewijst wie je bent (dmv controle geboortedatum en tak) krijg je toegang tot het contactformulier.
  2. Je kan enkel namen zien van leden die in dezelfde tak zitten als jijzelf.
  3. Je ziet alleen de namen van de personen die je kan contacteren en geen andere gegevens. Zelfs het mailadres blijft verborgen; het formulier stuurt de email zonder dat jij het adres ziet.
  4. Na het typen van je bericht kan je aangeven welke van JOUW contactgegevens je wil meesturen in de email. Je emailadres wordt wel automatisch meegestuurd, zodat de persoon die je een bericht hebt gestuurd de mogelijkheid heeft om te antwoorden.

 

Zijn de berichten die ik stuur privé?

  • Ja, je stuurt een email naar de persoon die je selecteert en naar niemand anders. De site slaat de berichten NIET op in een database.

OPGELET: Dit systeem werkt alleen als de contactgegevens van onze leden up-to-date zijn. Ben je verhuisd, heb je een nieuwe GSM of een nieuw emailadres? Laat ons dan je nieuwe contactgegevens weten door het formulier in te vullen dat je terugvindt onder 'Administratie > Contactgegevens leden > Uw contactgegevens updaten'.

Sponsors van onze eenheid

  •   VVW gent