Zeilcursus stilstaand water

Zit je kind bij de Jong-Juniors of de Juniors? Schrijf hem/haar dan nu in voor de zeilcursus die doorgaat van 8 april t/m 12 april in Brugge. Minimumleeftijd voor deelnemers is 12 jaar.
Inschrijven en betalen voor 18 maart

Ga naar het inschrijvingsformulier

Schrijf zo snel mogelijk in, want alle zeescoutsen van Vlaanderen kunnen deelnemen en het aantal plaatsten is beperkt!
Betaalgegevens vind je terug in de bevestigingsmail na inschrijving.

Wanneer: Van maandag 8 april om 10u tot vrijdag 12 april om 17u.

Waar: Op de Nautische Basis van de 11de-22ste FOS De Boekaniers, Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge

Prijs: € 95,00 voor deelnemers (excl. cursusboek). Als je bij de inschrijving een cursusboek bestelt (elke deelnemer moet dit hebben), betaal je hiervoor 10 euro extra. Wij zorgen ervoor dat het boek op tijd bij de cursist geraakt. Totaalbedrag te storten op rekeningnummer BE31 7360 4054 5155 op naam van Juniors De Wilde Eend (zij verwerken ook de inschrijvingen van andere leeftijdsgroepen).

Gelieve pas te storten nadat je hebt ingeschreven en de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Meebrengen: Lunchpakket voor maandagmiddag, reddingsvest, bootschoenen, zwemgrief, slaapgerief met extra deken, wasgrief, schrijfgerief, zeil/regen kledij, eetgerief, voldoende warme kledij en reservekledij, FOS-cursusboek, zakgeld, knopentouwtje, kleefbriefje ziekenfonds en (kids-)id.

Je kan een proefexamen maken om je goed voor te bereiden op het theoretisch gedeelte. Klik hier voor meer info en de link naar het proefexamen.

Sponsors bij de nieuwbouw

  •   VVW gent