Nieuws

Zeepkistenrace Jong-Juniors

Wil jij altijd al eens een knotsgekke race mee doen? Ben jij creatief of heb je gewoon zin om een gek pakje aan te trekken en in een winkelkar te kruipen om van een schans af te gaan. Dan ben je bij de Jong-Juniors op het juiste adres! Op opening vaarseizoen op 25 april organiseert de jong-junior tak namelijk een heuse "ter land, ter zee en in de lucht" voor alle leeftijden. Hiervoor zoeken we natuurlijk teams die met een originele zeepkist deelnemen.

Hoe kan je dit doen?
Heel simpel door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met hierin bevestiging dat je wilt meedoen, de naam van je team en de teamleader.

En dan aan de slag! Bouw je eigen zeepkist

Proefexamen stilstaand

Hieronder een voorbeeldexamen voor het commandobrevet (=gevorderden) voor de zeilcursus stilstaand.
Op het einde krijg je je eindscore, en kan je alle vragen eens overlopen om de juiste antwoorden te zien. Heb je vragen bij een van de vragen, aarzel niet om het aan de leiding te vragen!

Dit is de link naar het proefexamen.

Op het echte examen zal je gelijkaardige (NIET DEZELFDE) vragen krijgen, steeds met 4 mogelijke antwoorden waarbij steeds maar één antwoord het juiste is.

Opbouw van het tentenkamp van de Jong-Juniors

Op eenheidskamp bouwden de jong-juniors op een paar uur tijd de kooktenten op waarin ze 12 dagen hebben gekookt. 
Bekijk het leuke filmpje.

Foto's zomerkamp

De foto's van het zomerkamp 2014 staan op de site! Je kan ze bekijken in onze Fotohoek.

Jong-Juniors boten uit het water

Op zondag 10 november haalden de Jong-Juniors op 4 uur tijd 8 lelievletten van 700 kilo uit het water. Wat er allemaal niet mogelijk is met vereende krachten...
Klik op 'Lees Meer' en bekijk het filmpje:

Sponsors van onze eenheid

  •   VVW gent