'Het Wilde Eendje' gepubliceerd

Via deze link kan je ons driemaandelijks programmaboekje raadplegen. Je vindt er alle nodige informatie voor een geslaagd najaar bij De Wilde Eend!

Roeicursussen voor (Jong-)Juniors

Via deze link vind je de infobrieven voor de aankomende roeicursus. Deze cursus is zeer belangrijk voor de (jong-)juniors, zodat elk lid zeker over de nodigde nautische kennis beschikt om te varen met onze boten. Inschrijven gebeurt via FOS, de link staat in de infobrief.

Er zijn verschillende weekends voor verschillende doelgroepen:

  • Het eerste weekend van oktober is enkel voor de beginners, hiermee bedoelen wij de eerste jaar jong-juniors. (1/10 - 2/10)

  • Het tweede weekend van oktober is enkel voor gevorderden, hiermee bedoelen wij de tweede jaar jong-juniors en juniors. (8/10 - 9/10)

Zorg ervoor dat jullie zich snel inschrijven want deze cursussen zitten zeer snel vol. De inschrijvingen gaan open om 20u op 05/09 en zullen sluiten om 20u op 17/09!

Roeicursus voor Seniors

Via deze link vind je de infobrieven voor de aankomende roeicursus getijdenwater in Antwerpen (enkel voor seniors). De cursus vindt plaats van 7 tot 9 oktober en is zeer belangrijk voor de Seniors, zodat elk lid zeker over de nodigde nautische kennis beschikt om te varen met onze boten op de Westerschelde. Inschrijven gebeurt via FOS, de link staat in de infobrief.

Zorg ervoor dat jullie zich snel inschrijven want deze cursussen zitten zeer snel vol. De inschrijvingen gaan open om 20u op 05/09 en zullen sluiten om 20u op 17/09!

Sluiting Vaarseizoen - zondag 16 oktober

Op zondag 16 oktober vieren we 'Sluiting Vaarseizoen' met een eetfestijn waarvoor je op voorhand online moet moet bestellen.

Crowdfunding

We hebben heel wat broodnodige investeringen gepland. Je kan ze bekijken op onze nieuwe crowdfunding pagina. Is er een project dat je aanspreekt? Doneer aan dat project en blijf op de hoogte van de voortgang! Vanaf 40 euro gecumuleerde giften per jaar ontvang je een fiscaal attest.

Als je kan bijdragen aan een van de projecten door je vrije tijd, relaties, materiaal- of dossierkennis of als je iets te geef hebt dat we nodig hebben, laat dan zeker iets weten!

Belangrijke datums scouts

  • 01/10 tem 02/10
    OF 08/10 tem 09/10: Roeicursus stilstaand vanaf de leeftijd van Jong­-Juniors en Juniors

  • 16/10: Sluiting Vaarseizoen

  • Herfstvakantie: Pionierscursus voor de Aspiranten

  • 26/12 tem 29/12: Kerstkampen voor alle takken

Opening uniformkajuit

De uniformkajuit is geopend op onderstaande dagen, vanaf 16u45 tot 17u30. Bestellingen kunnen via de site geplaatst worden tot dinsdag voorafgaand aan het afhaalmoment. Bestel je na die dag, dan zal de bestelling klaarliggen op het daaropvolgende afhaalmoment.

Openingsdagen