'Het Wilde Eendje' gepubliceerd

Via deze link kan je ons driemaandelijks programmaboekje raadplegen. Je vindt er alle nodige informatie voor de komende herfstmaanden.

Meld je aan als kookouder

Vanaf 29/9 kan je je aanmelden via deze website als KANDIDAAT kookouder voor het aankomende kerstkamp. Dit kamp loopt van 26/12 tot 29/12. 

Quiz Carolus Quinto

Doe je mee met de Quiz die jongerenteam Carolus Quinto organiseert op vrijdag 17 november? Met deze opbrengstactiviteit haalt deze tak van De Wilde Eend geld op voor de grote reis naar Maine in de VS in juli 2024.

Crowdfunding

We hebben heel wat broodnodige investeringen gepland. Je kan ze bekijken op onze nieuwe crowdfunding pagina. Is er een project dat je aanspreekt? Doneer aan dat project en blijf op de hoogte van de voortgang! Vanaf 40 euro gecumuleerde giften per jaar ontvang je een fiscaal attest. 

Als je kan bijdragen aan een van de projecten door je vrije tijd, relaties, materiaal- of dossierkennis of als je iets te geef hebt dat we nodig hebben, laat dan zeker iets weten!

Belangrijke datums scouts

Oktober:

Jong-Juniors en juniors

November:

December:

Opening uniformkajuit

De uniformkajuit is geopend op onderstaande dagen, vanaf 16u45 tot 17u30. Bestellingen kunnen via de site geplaatst worden tot dinsdag voorafgaand aan het afhaalmoment. Bestel je na die dag, dan zal de bestelling klaarliggen op het daaropvolgende afhaalmoment.

Openingsdagen