Word jij onze kookouder aankomend kerstkamp?

Via onze website kan je inschrijven als kandidaat-kookouder voor het aankomende kerstkamp. Het kerstkamp loopt van 26-29/12. We proberen je voor 20/11 te informeren omtrent de deelname. We doen ons uiterste best om iedereen zoveel mogelijk te laten meegaan bij de tak naar keuze. Maar soms zijn we genoodzaakt om mensen te vragen om eventueel bij een andere tak te koken.

Dank je wel alvast voor je flexibiliteit en engagement!

'Het Wilde Eendje' gepubliceerd

Via deze link kan je ons driemaandelijks programmaboekje raadplegen. Je vindt er alle nodige informatie voor een geslaagd najaar bij De Wilde Eend!

Crowdfunding

We hebben heel wat broodnodige investeringen gepland. Je kan ze bekijken op onze nieuwe crowdfunding pagina. Is er een project dat je aanspreekt? Doneer aan dat project en blijf op de hoogte van de voortgang! Vanaf 40 euro gecumuleerde giften per jaar ontvang je een fiscaal attest.

Als je kan bijdragen aan een van de projecten door je vrije tijd, relaties, materiaal- of dossierkennis of als je iets te geef hebt dat we nodig hebben, laat dan zeker iets weten!

Belangrijke datums scouts

  • 26/12 tem 29/12: Kerstkampen voor alle takken

Opening uniformkajuit

De uniformkajuit is geopend op onderstaande dagen, vanaf 16u45 tot 17u30. Bestellingen kunnen via de site geplaatst worden tot dinsdag voorafgaand aan het afhaalmoment. Bestel je na die dag, dan zal de bestelling klaarliggen op het daaropvolgende afhaalmoment.

Openingsdagen