Klik hier om naar onze trooperpagina te gaan
 

Veel gestelde vragen

Wat is Trooper?
Trooper is een platform waarop je kan doorklikken naar een enorme keuze aan webshops en waarbij je op die manier automatisch een 'link' legt naar De Wilde Eend.

Hoe werkt dat juist?
Wanneer je online shopt, surf je normaal gezien meteen naar de winkel waar je iets wenst te bestellen. Met trooper ga je eerst langs onze 'Trooperpagina'. Je kiest hier om 'De Wilde Eend' te steunen en vervolgens klik je door naar de webshop naar keuze. Wij krijgen dan een kleine commissie op wat jij betaalt voor het product dat je koopt. Zonder daar zelf 1 cent extra voor te betalen! Dit kan ofwel volledig anoniem gebeuren of je kan naam en emailadres invullen. Dan krijg je een mail met het bedrag dat je aankoop heeft opgeleverd.
Je krijgt nooit te maken met reclame, spam of andere privacy gerelateerde problemen.

Het kost mij dus niets extra?
Dat klopt volledig. De winkel geeft ons een commissie en de koper betaalt hiervoor absoluut niets extra.

Wat is trooperbot?
Vergeet je steeds om even via onze trooperpagina te passeren voor je iets bestelt op een webshop? Dan kan je de trooperbot installeren, die op bijna alle aangesloten shops (behalve Collect&Go en Coolblue) een waarschuwing geeft en de mogelijkheid om de 'link' met De Wilde Eend te activeren. Doorklikken vanuit trooper.be/dewildeeend naar die webshop is dan niet meer nodig. Het is dus een vrijblijvende extra functie voor vergeetachtige kopers. Klik hier om trooperbot te installeren voor jouw browser.

Wat kan ik bestellen via Trooper?
Echt alles! Enkele van de grootste online winkels van België zijn aangesloten bij trooper. De keuze is enorm. Dit gaat van normale huishoudproducten tot elektronica en kleding. Je kan zelfs pizza bestellen via onze trooperpagina of meteen een reisje naar Italië boeken! Er doen al ongeveer 180 winkels mee. Een greep uit het aanbod:

  Reizen en Vakantie Multimedia en Elektro Eten en Drinken
  Booking
Belvilla
Cheaptickets
Expedia
Connections
Hotels
Decathlon
Skikot
Sunparks
Vueling
Europcar
QuickPark Zaventem
Sunweb
Skidôme Terneuzen
...
CoolBlue
Bol.com
Ali Express
AlleKabels
Selection
Tonershop
...

 
Collect en Go
Domino's Pizza
Pizzahut
Drogisterij.net
Wijnmarkt
....
Kleren Boeken
Torfs
United Brands
Hema
Decathlon
As Adventure
JBC
Brantano
CKS
ZEB
Vero Moda
Fred & Ginger
...
Bol.com
Proxis
Bookspot
Hema
...

En nog zoveel meer...

Bedankt voor uw steun!

Sponsors van onze eenheid

  •   VVW gent