Bartime

Op elke zaterdag waarop activiteiten plaatsvinden op basis Frans Snacken (onze scoutsbasis in Drongen) kunnen de ouders vanaf 17u terecht in de bar om een glaasje te drinken en gezellig bij te praten met andere ouders of de leiding. Er worden af en toe speciale avonden georganiseerd: niets beter dan een Glühweinavond in de winter of een BBQ'tje in de zomer.

Kom massaal naar de 'Bartime' en steun zo de scoutswerking.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De bar wordt opengehouden door vrijwilligers (vaak ouders van leden). Zie jij het zelf ook zitten om af en toe een avondje achter de bar te staan? Contacteer de verantwoordelijke van de bar op barteam@dewildeeend.be en zij zullen ervoor zorgen dat je volgens jouw wensen een plekje krijgt in het schema van het barteam.

Wordt lid van de facebook groep en blijf op de hoogte van de events van de bartime.

Ouderwerking

De ouderwerking ondersteunt en/of organiseert activiteiten en evenementen van de eenheid, voor en door ouders. Ze zijn een brug zijn tussen de (nieuwe) ouders, de eenheidsleiding en het evenementen-team.

  • Eenheidsfeest

  • Sluiting en Opening Vaarseizoen

  • Nieuwjaarsreceptie

  • ...

Wanneer ?

Elke activiteit wordt aangekondigd op de eigen facebook groep. Belangrijke activiteiten zal je ook op de homepagina van deze site kunnen lezen. Wordt lid van de facebook groep en blijf op de hoogte.

Wil je actiever aan de slag binnen de ouderwerking? Contacteer ons op ouderwerking@dewildeeend.be of gebruik het contactformulier!