Uniformkajuit

Bestel online je scouts-spullen

Online bestellingen die uiterlijk op dinsdag 16 uur voorafgaand aan een openingsdag geplaatst zijn, worden nog verwerkt. Latere bestellingen zullen pas ten vroegste klaar liggen op het daaropvolgende ophaalmoment.

Hemden broeken moeten steeds op voorhand besteld worden. Andere delen van het uniform en merchandise zijn meestal op voorraad en kun je ter plaatse aankopen. Betalen kan enkel met payconicq.

Openingsdagen Uniformkajuit

Even voorstellen 

Je kan in de uniformkajuit terecht voor het bestellen en ophalen van al je aankopen. Wij bieden een ruim assortiment van spullen uit de FOS-shop en andere handelaars, gecombineerd met onze eigen spullen. Alles wat je als scouts of gids nodig hebt op één plaats, en dat aan dezelfde prijs als bij FOS-shop! En de winst op de verkoop gaat bij de uniformkajuit rechtstreeks naar de scoutsgroep!

Lees meer...

Hoe bestellen

Je moet online bestellen. De uniformkajuit verwerkt je bestelling en betaling. Je kan aan de online bestelstatus zien wanneer de spullen klaar liggen om af te halen. De uniformkajuit aanvaardt geen cash, enkel payconicq en geen bestellingen ter plaatse!

Waar vind je ons

Wij hebben een vaste plaats in de scoutsbasis Frans Snacken in Drongen, naast de bar. De uniformkajuit is open op bepaalde zaterdagen, vanaf 16.45u. De precieze openingsdagen variëren en hangen af van de scoutsactiviteiten.

Ons team versterken

Wil je je graag aansluiten bij het uniformkajuit-team, aarzel dan niet op contact met ons op te nemen via uniformkajuit@dewildeeend.be.

Wist-je-datjes

Maattabellen

Ben je niet zeker welke maat je moet bestellen? Bekijk onze maattabellen voor een goede indicatie. Als een besteld item dan toch niet past, mag je het nog inruilen.

Maattabellen - gepubliceerd op site.pdf

Het perfect uniform

Hoe ziet het scoutshemd eruit met al die badges en insignes? Hier vind je alle informatie terug!

Insignes van het uniformhemd

Voorbeeld van een Welpen- en Aspirantenhemd